ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ПОДРШКУ МЛАДИМА У РУРАЛНИМ ПОДРУЧЈИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА НОВОГ САДА ЗА 2023. ГОДИНУ

| Божо Лазовић

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ПОДРШКУ МЛАДИМА У РУРАЛНИМ ПОДРУЧЈИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА НОВОГ САДА ЗА 2023. ГОДИНУ

Нови Сад - Град Нови Сад објавио је  јавни позив за доделу средстава намењених подршци младима у руралним подручјима током 2023. године. Ова иницијатива има за циљ унапређенје квалитета живота младих људи који живе ван градске средине и подстицање њиховог активног учешћа у друштву.

Јавни позив отворен је за све младе људе старости између 18 и 40 година који живе на руралном подручју територије града Новог Сада. Укупна средства која су на располагању за ову иницијативу износе 28 милиона динара, а појединачни износ подршке који ће бити додељен зависиће од конкретне идеје или пројекта који млади подносе а не може прећи 1,4 милиона динара.

Град Нови Сад већ дуже време показује снажан ангажман у подршци младима и овај јавни позив представља још један корак у остваривању тог циља. Очекује се да ће овај програм подстаћи креативност, иновације и предузетнички дух међу младима на селу, чиме ће се створити одрживе могућности за њихов даљи развој и раст.

Млади на селу имају прилику да искористе ове средства и остваре своје идеје, унапреде своје вештине и допринесу локалној заједници. Овај јавни позив представља значајан корак ка оснаживању младих људи на руралном подручју.

Овде можете преузети потребну документацију:

Јавни позив
Образац пријаве 1
Образац пријаве 2

Контанкт:
Александар Томин
+38163424130


Поделите путем: